Kontakta oss

Alingsås Motorgrupp AB
Kristineholmsvägen 16
441 39 Alingsås

0322 100 76 (växel)

Välkommen till Alingsås Motorgrupp – ett starkt team

Tomas Roosemark

VD/Ägare

Brinner för allt som har med motorer att göra.Har tävlat i Gokart, Superkart och Shortcar på bilbanor runt om i Europa. Har även byggt några egna bilar från grunden.I dag präglas min fritid av mina barns intressen: Racing, gymnastik, cheerleading och parkour.Har i stort sett bott i husbil under all min fritid de senaste 35 åren på grund av mina/familjens fritidsintressen.Valet att gå över att även sälja och jobba med husbilar var inte så svårt att ta. Husbilar o meka kan jag … garanterat!

Linus Kiviniemi, Alingsås Motorgrupp

Linus Kiviniemi

Platschef

Jag är en serviceinriktad kille med kunden i focus. På fritiden är det bilar, utförsåkning, flickvännen, hunden Turbo och kompisarna som gäller med mycket aktiviteter och roligheter.

Hans Hylén

Mekaniker

Har jobbat med bilar stora delar av min yrkesverksamma liv. Mest med SAAB och Opel (i över 20 år). Det jag inte kan om dessa bilar är inte värt att kunna.Mitt största intresse på fritiden är mina två barn, innebandy och att segelflyga. Ser gärna världen från ovan.Har flygcertifikat sedan 1987.