Kontakta oss

Alingsås Motorgrupp AB
Kristineholmsvägen 16
441 39 Alingsås

0322 100 76 (växel)

Välkommen till Alingsås Motorgrupp – ett starkt team

Tomas Roosemark

VD/Ägare

Brinner för allt som har med motorer att göra. Har tävlat i Gokart, Superkart och Shortcar på bilbanor runt om i Europa. Har även byggt några egna bilar från grunden. I dag präglas min fritid av mina barns intressen: Racing, gymnastik, cheerleading och parkour. Har i stort sett bott i husbil under all min fritid de senaste 35 åren på grund av mina/familjens fritidsintressen. Valet att gå över att även sälja och jobba med husbilar var inte så svårt att ta. Husbilar o meka kan jag … garanterat!

Linus Kiviniemi

Platschef/Säljare

Linus är en väldigt serviceinriktad kille med kunden i fokus. Som kollega är Linus väldigt glad och den som gärna hittar på bus. På fritiden är det bilar, utförsåkning, flickvännen, hunden Turbo och kompisarna som gäller med mycket aktiviteter och roligheter.

Annika Scherman

Ekonomi/Personal

Annika har jobbat med bil & ekonomiadministration i 13 år & är en trygg, glad och noggrann medarbetare. På fritiden älskar Annika att umgås med familj & vänner , hon har även ett stort intresse i inredning & långa powerwalks. Sommartid är det husbilen och båtlivet som lockar familjen. MTB är ett stort intresse hos barnen, så många tävlingar blir det i vårt södra Sverige.

Slawomir Sasiada

Vaktmästare

Slawomir har jobbat med allt ifrån sjölivet, bilar, byggarbete och vakmästeri. På fritiden spenderar han gärna tid med att fiska och umgås med sina vänner. Barnbarnen som finns i Nederländerna och i Polen besöker han så ofta han kan.