Kontakt & Öppettider

Om Alingsås Motorgrupp

Alingsås Motorgrupp har, efter tre generationer i motorbranschen, en gedigen erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av. Vi fokuserar främst på försäljning och uthyrning av nya och begagnade husbilar.

I vår egen moderna Autoexperten Bilverkstad erbjuder vi service och reparationer för alla bilar, inte bara husbilar. Här är även personbilar av alla märken och även mopedbilar välkomna.

Hos oss är det dina behov som kund som är viktigast. Vi lyssnar gärna och försöker alltid att hitta den lösning som passar dig bäst. Det skall vara enkelt och smidigt att vara kund hos oss.

Välkommen till Alingsås Motorgrupp
– alltid det bästa för ditt mobila liv.

Alingsås Motorgrupp AB
Kristineholmsvägen 16
441 39 Alingsås

Försäljning

Mån – Tors 10-18

Fredag 10-16

Lördagar STÄNGT

Söndagar  STÄNGT

Välkomna!

Verkstad

Mån – Fre 07-16

Ekonomi  

Mån – Fre  07-16

Följande gäller aftnar/röda dagar under vår/höst  2021

Långfredag Stängt

Påskafton Stängt

Påskdagen 11 – 15

Annandag Påsk 11 -15

1:a Maj Stängt 

Kristihimmelsfärds dag Stängt

Pingstafton Stängt

Pingstdagen 11 – 15

Midsommarafton Stängt

Midsommardagen Stängt

Jul & Nyår Stängt   23/12 – 2/1 – Stängt

Välkommen till Alingsås Motorgrupp – ett starkt team

Tomas Roosemark

VD/Ägare

Brinner för allt som har med motorer att göra. Har tävlat i Gokart, Superkart och Shortcar på bilbanor runt om i Europa. Har även byggt några egna bilar från grunden. I dag präglas min fritid av mina barns intressen: Racing, gymnastik, cheerleading och parkour. Har i stort sett bott i husbil under all min fritid de senaste 35 åren på grund av mina/familjens fritidsintressen. Valet att gå över att även sälja och jobba med husbilar var inte så svårt att ta. Husbilar o meka kan jag … garanterat!

Linus Kiviniemi

Platschef/Säljare

Linus är en väldigt serviceinriktad kille med kunden i fokus. Som kollega är Linus väldigt glad och den som gärna hittar på bus. På fritiden är det bilar, utförsåkning, flickvännen, hunden Turbo och kompisarna som gäller med mycket aktiviteter och roligheter.

Annika Scherman

Ekonomi/Personal

Annika har jobbat med bil & ekonomiadministration i 13 år & är en trygg, glad och noggrann medarbetare. På fritiden älskar Annika att umgås med familj & vänner , hon har även ett stort intresse i inredning & långa powerwalks. Sommartid är det husbilen och båtlivet som lockar familjen. MTB är ett stort intresse hos barnen, så många tävlingar blir det i vårt södra Sverige.

Slawomir Sasiada

Vaktmästare

Slawomir har jobbat med allt ifrån sjölivet, bilar, byggarbete och vakmästeri. På fritiden spenderar han gärna tid med att fiska och umgås med sina vänner. Barnbarnen som finns i Nederländerna och i Polen besöker han så ofta han kan.